Redactie & productie stagiair Sanders Vriendenteam 3FM!

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

BNNVARA maakt programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNNVARA-content het web op. Voor Sanders Vriendenteam, de ochtendshow van 3FM, zoeken we een enthousiaste redactie/productie stagiair.

Wat ga je doen?

Je draait volledig mee in Sanders Vriendenteam. Dat betekent dat je al vroeg in de ochtend meedenkt over items die we kunnen behandelen in de show. Je begeleidt artiesten die live komen spelen, herschrijft nieuwsberichten, gaat op zoek naar mogelijke items voor in de show, bereidt items voor en je assisteert de regisseur en redacteuren waar nodig.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige en leerzame fulltime stageplaats binnen een informele organisatie
  • De mogelijkheid om over alle aspecten van het maken van een ochtendshow (en radio in het algemeen) te leren

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Stressbestendig en geen moeite met deadlines
  • Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting Media, Journalistiek of Communicatie
  • Je bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Je hebt affiniteit met muziek, 3FM en BNNVARA
  • Je weet wie Sander Hoogendoorn is en kunt je inleven in zijn doelgroep

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Robbert-Jan van de Velde

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241