Redactie & productie stagiair bij Mark + Ramon 3FM

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

BNNVARA maakt programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNNVARA-content het web op.In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee in het team van Mark+Rámon, de middagshow van 3FM. Je houdt je bezig met alles wat komt kijken bij de invulling van een show. Ook zal je productioneel werkzaam zijn op evenementen.

Wat ga je doen?

Je komt als redactiestagiair terecht in het team van de middagshow van 3FM: Mark+Rámon. Je draait volledig mee op de redactie en moet daardoor multi-inzetbaar zijn. Dit begint bij het bedenken van creatieve showinhoud en de uitwerking daarvan. Daarnaast zal je ingezet worden op het regelen van allerhande zaken die nodig zijn voor de dagelijkse uitzending en je zal volledig meedraaien bij evenementen, zowel in de aanloop als tijdens het evenement zelf. Uiteraard is de show ook actief op social media. Het plaatsen van dagelijkse posts op onze socials behoort hiermee ook tot jouw takenpakket.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en leerzame stageplaats binnen een informele organisatie

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Stressbestendig is en geen moeite heeft met deadlines
  • Je volgt minimaal een hbo-opleiding richting Media, Journalistiek of Communicatie 
  • Je bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift 
  • Je hebt affiniteit met 3FM en BNNVARA
  • Je weet wie Mark en Rámon zijn en begrijpt hun humor

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Robbert-Jan van de Velde

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241