Redactie- en productie stagiair bij 'Puberruil Zapp'

Solliciteer direct
Bij: VisibleTV Vanaf: juni 2018 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Voor het programma Puberruil Zapp is VisibleTV per direct op zoek naar drie enthousiaste, gedreven, zelfstandige, verantwoordelijke en initiatiefrijke redactie stagiair.

Puberruil Zapp is al jaren een succesvol programma waarbij kinderen (10 t/m 13 jaar) twee dagen van leven ruilen met leeftijdsgenoten. Een nieuw gezin, hobby's, vriendjes en omgeving. Hoe reageren de ruilers op hun vreemde, nieuwe bestaan? 

Wat ga je doen?

Het nieuwe seizoen zal in het teken staan van diversiteit, zowel binnen het geloof, cultuur als levensstijl. Als redactiestagiair ondersteun je de redactie tijdens zowel de voorbereiding van items als het draaien ervan en zorg je voor het uitwerken van onderwerpen. Creativiteit en inhoudelijk denken zijn hierbij belangrijk. Ook krijg je productionele werkzaamheden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij een gedreven student die:

  • zelfstandig kan werken
  • verantwoordelijk is
  • graag inhoudelijk meedenkt
  • creatief is
  • foutloos Nederlands schrijft
  • het leuk vindt om met kinderen te werken
  • een flexibele instelling heeft en ook in de weekenden inzetbaar is
  • in het bezit is van een rijbewijs B
  • per direct beschikbaar is voor een periode van minimaal drie maanden

Wie zijn wij?

VisibleTV maakt al 20 jaar - prijswinnende - informatieve programma's voor publieke en commerciële omroepen. Het televisie productiehuis ontving hiervoor onderneer de Europese TV prijs in Berlijn en de Gold Medal van het New York Festival. VisibleTV staat voor journalistieke, nieuwsgierige en betrokken producties voor een groot publiek. Vanuit die betrokkenheid bestaat er een langdurige samenwerking met de meeste grote hulporganisaties als Unicef, Oxfam Novib en Vluchtelingenwerk in hun campagnes. Daarnaast is VisibleTV mediapartner van onderwijsinstellingen als TU Delft, de transportsector, ministeries en het bedrijfsleven in het verbeelden van een imagoboodschap.

Solliciteren bij

Jasper de Braal.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271