Redactie stagiair B.V.S.C (BNNVARA Sportcombinatie)

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: mei 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Volg jij alle sporten op de voet, gaat jouw hart sneller kloppen van een move van Ronaldo én van een doorloopbal bij korfbal, durf je alle sportprogrammaregels aan je laars te lappen en denk je op en aan het veld juist buiten de lijntjes? Dan is een stage bij B.V.S.C wat voor jou!B.V.S.C. (de BNNVARA Sportcombinatie) is een dagelijks sportprogramma tussen 13:30-14:00 op NPO Radio 1. Presentator Roelof de Vries neemt in B.V.S.C. samen met verschillende side-kicks - zoals Erben Wennemars, Viggo Waas en Stef Clement - op geheel eigen wijze hét sportnieuws van de dag door. Met ruimte voor het gesprek van de dag, maar óók voor kleedkamerpraat, kantineroddels én voor de bijzondere verhalen die sport tot de belangrijkste bijzaak van het leven maken.

Wat ga je doen?

  • Je struint alle nieuws- en sportmedia af op onderwerpen en gasten
  • Je overlegt met collega's en presentatoren over de urgentie en vorm van je bijdrages
  • Je levert een bijdrage in alles wat er in en om het programma gebeurt: van gastenopvang tot gasten produceren tot teksten schrijven tot audio opnemen en bewerken

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een stage bij de leukste omroep van Nederland. Waar eigen initiatief loont. En een omgeving waar je keihard kan knallen je na een half jaar smeekt of je alsjeblieft die schoolbanken niet meer in hoeft.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je heb veel affiniteit met sport en volgt de internationale sportwereld op de voet
  • bent nieuwsgierig, journalistiek ingesteld
  • durft iedereen te bellen
  • weet verrassende vragen te stellen bij sportprestaties en kijkt óók naar de andere kant van de medaille
  • weet je onderwerp of gast goed te pitchen
  • bent stressbestendig en blijft vrolijk onder de dagelijkse deadlinedruk

We zoeken een stagiair die volwaardig meedraait op de redactie bij B.V.S.C.

Ben jij iemand die niet bang in om op eigen initiatief te werken, ben je creatief, maak je gemakkelijk contact en ben je niet bang om iets te proberen? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor B.V.S.C.!

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Marielle Kingma

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241