Online redactie stagiair bij 'Kinderen voor Kinderen en 3 op Reis'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

BNNVARA zoekt vanaf september een online redactie-stagiair(e) voor twee van zijn populairste merken: Kinderen voor Kinderen én 3 op Reis

Wat ga je doen?

 • Werken in twee verschillende teams: de helft van de week bij 3 op Reis en de andere helft bij Kinderen voor Kinderen.
 • Content maken voor alle online platformen van 3 op Reis en Kinderen voor Kinderen: artikelen, video’s, foto’s, quizzen, prijsvragen, nieuwsbrieven, etc.
 • Communiceren met de doelgroep via e-mail en social media.
 • Af en toe het productieteam ondersteunen.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende stage met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een kijkje in de keuken bij een grote, levendige omroep waar altijd iets gebeurt.
 • Je bent onderdeel van een redactie die zowel voor tv, internet als evenementen werkt én van de Digital-afdeling vol jonge, ambitieuze mensen.
 • Iedere donderdag een borrel en regelmatig een feestje!

Je voorganger schreef: 
“Dit is misschien wel de meest afwisselende stage die je gaat tegenkomen. Als Digital stagiair(e) bij Kinderen voor Kinderen en 3 op Reis ben je volwaardig onderdeel van de redacties van beide titels. Je maakt content voor alle denkbare online kanalen en je assisteert soms op draaidagen. Doordat beide titels andere agenda's en planningen hebben, leer je goed om je eigen tijd te managen en snel te schakelen. Mensen op verjaardagen en borrels gaan je waarschijnlijk vaak vragen welk van de twee je het leukst vindt en geloof me: die keuze is onmogelijk.”

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je schrijft foutloos en soepel Nederlands.
 • Je weet álles over Instagram, Facebook en YouTube; je kickt op likes en views en hebt originele ideeën.
 • Je durft verder te kijken dan een top tien van TripAdvisor en bent niet bang voor (38 hyperactieve) kinderen.
 • Je weet hoe een (vlog)camera werkt, maakt leuke iPhone-kiekjes, kan monteren in Adobe Premiere en je weet iets van Photoshop. Of je wil het graag (beter) leren. 
 • Je werkt niet alleen todo-lijstjes af maar komt ook zelf met creatieve plannen.
 • Je bent flexibel: soms sta je op zaterdagmiddag bij een evenement van Kinderen voor Kinderen of werk je zondagavond thuis vanaf je bank voor 3 op Reis, maar kun je op maandag de hele dag uitslapen.

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

Je cv en motivatie (voor beide programma's) mag naar Savenna Hof (3 op Reis) en Bram de Wijs (Kinderen voor Kinderen).Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280