Online redactie stagiair 'Iedereen Verlicht'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: januari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

We bieden een gevarieerde stageplek waar je ervaring opdoet met redactie en research voor m.n. de online activiteiten (YouTube, Facebook, Instagram) van het programma Iedereen Verlicht. Daarnaast ben je ook betrokken bij het maken van de items voor het televisieprogramma.

In Iedereen Verlicht reist presentator Narsingh Balwantsingh in zijn tuk tuk door het land en ontmoet hij mensen die op een of andere manier op zoek zijn naar persoonlijke verlichting en meer levensgeluk. Het programma is onderdeel van de levensbeschouwelijke programmering van de NTR rond het Hindoeïsme.

Wat ga je doen?

  • Maken van content voor sociale media: berichten en korte filmpjes
  • Meelopen bij het maken van de televisie-items

Wat bieden wij?

Een gevarieerde stageplek, waar je leert om zelfstandig en creatief te werken en alle ins en outs rond een televisieprogramma leert kennen

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Ervaring met sociale media
  • Affiniteit met thema's rond spiritualiteit en duurzaamheid
  • Ervaring met het maken van filmpjes (CamJo) voor sociale media is een pré
  • Een Hindoestaanse achtergrond is een pré

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Erik Hogenboom (eindredacteur). Voor meer informatie: 088 77 99 408

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280