Online redactie stagiair Eigen Huis & Tuin

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Verbouw jij het liefst elke week je kamer, ben jij op de hoogte van de laatste woontrends, heb je vaker dan één keer een verfkwast vastgehouden, én wil je leren hoe je de leukste artikelen schrijft? Dan ben jij degene die wij zoeken!

We zijn op zoek naar een stagiair voor de periode februari t/m juli. Ben je op zoek naar een leerzame én leuke stageplek bij een van ’s Nederlands grootste productiebedrijven? Dan ben je meer dan welkom om bij ons stage te komen lopen.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen het jonge en enthousiaste team van Eigen Huis & Tuin, waar je als volwaardig redacteur mee mag gaan denken én schrijven aan ons online woonplatform. Het is fijn als je al lekker kan schrijven, maar je kan altijd van ons leren!Iedere dag opnieuw inspireren we onze volgers met prikkelende artikelen. Of het nu gaat om de laatste woontrends, klustips of andere tips voor in en rondom het huis, jij weet er wel raad mee.

Geen zorgen: het vullen van de vaatwasser en het halen van koffie en thee hoort zeker niet bij je takenpakket. En nee, je hoeft ook geen planten te bewateren of muurtjes te schilderen. Maar… je schrijft er wel over! Dit is zeker geen suffe kantoorbaan: we werken lekker met de radio aan, eten (iets te vaak) drop en laten je met onze gezelligheid zeker welkom voelen.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke, interessante en leerzame stage bij de wereldwijde televisieproducent Blue Circle. Je werkt voor één van de langstlopende programma’s op de Nederlandse televisie met een enorme fanbase, zowel online als offline. Gezellige collega’s zijn inbegrepen, net zoals een bodemloze snoeppot en geregeld een spelletjesmiddag. Maar pas op: we zijn competitief.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een gerelateerde mbo-, hbo- of wo-opleiding (bijv.journalistiek, communicatie of een media gerelateerde studie)
  • Je schrijft foutloos Nederlands met veel passie en creativiteit
  • Je bent dol op social media en weet er werkelijk alles vanaf
  • Je woont in de buurt van Amsterdam óf vindt het niet erg om een stukje te reizen

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, De Zwakste Schakel, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Marijke van Gemert

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280