Online redactie stagiair bij 'VPRO Gids'

Solliciteer direct
Bij: VPRO Vanaf: december 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Stagelopen bij de VPRO Gids, de leukste gids van Nederland? Dat kan (ook als je niet van papier houdt)!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage versterk je de redactie van VPRO Gids en VPRO Koos. Op basis van je talenten is van alles mogelijk; artikelen schrijven voor de site, filmpjes monteren, items maken. Daarnaast heb je redactionele taken als:

  • berichten maken voor social media-kanalen (Twitter, Instagram, Facebook)
  • tips verzamelen en schrijven voor de app VPRO Koos
  • artikelen aanmaken in CMS en publiceren voor de site
  • samenstellen van de nieuwsbrieven
  • lijstjes maken

Wat bieden wij?

Een afwisselende en leerzame stage bij de cross-mediale redactie van de VPRO Gids.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je kijkt, leest en luistert veel. En je kan enthousiast vertellen over programma's, podcasts, boeken of artikelen. Je hebt interesse in (een van) de volgende gebieden: series, film, muziek, boeken of wetenschap. Je actief bent op social media. We zoeken een student op HBO niveau.

Wie zijn wij?

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

Solliciteren bij

Tibor Dekker.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251