Online redactie stagiair bij 'RTL Boulevard'

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij op zoek naar een stage in de entertainment business? Wil je niets liever dan de hele dag schrijven over de vermeende liefde tussen Ronnie Flex en Famke Louise, nieuwe series op Netflix of over het kattenkwaad dat de Roelvinkjes uithalen?Dan zit je bij RTL Boulevard aan het goede adres.

Wat ga je doen?

We zoeken een stagiair die alle nieuwtjes online wil brengen. Iemand die deel uit wil maken van één van de grootste entertainmentmerken van Nederland: RTL Boulevard. Iemand die het leuk vindt te achterhalen waar Prins Harry verblijft als hij in Nederland is, de hele dag Instagram wil uitpluizen en weet wie we in de gaten moeten houden om het nieuws als eerste te brengen.

Het blijft trouwens niet bij schrijven alleen. Je duikt ook de studio in op het Leidseplein waar je aan de slag gaat met alles wat er in de uitzending gebeurt. En, we hebben social kanalen waar je je ook nog eens mee mag bemoeien. Kortom, uitdagingen genoeg en een onvergetelijke stageperiode gegarandeerd.

Wat bieden wij?

Een super leuke en leerzame stage, waarbij jij onderdeel uitmaakt van het online team van RTL Boulevard.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Iemand die vanaf februari beschikbaar is, stageperiode in overleg
  • Iemand die op dit moment bezig of net klaar is met een media en/of journalistieke studie op HBO of universitair niveau
  • Iemand die de Nederlandse taal uitstekend beheerst
  • Iemand die weet wie er hot en not zijn in de entertainment industrie: BN’ers, vloggers en overige
  • Iemand die het heerlijk vindt om door social media te scrollen
  • Iemand die goed kan werken in teamverband maar ook zelfstandig aan de slag kan.

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle.Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde, RTL Late Night met Twan Huys en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Lotte Nijborg

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241