Online redactie stagiair bij 'NPO3.nl'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO3.nl is het jongerenstartpunt van de Publieke Omroep. Hier vind je al onze jongeren-programma’s, films, docu’s, series en web-only content zoals artikelen en quizzen. Er komt een plekje vrij op onze redactie voor een stagiair! 

Wat ga je doen?

Koffie halen. Grapje.

Je bent iedere dag met het team online specialisten van NPO3.nl bezig om het bereik van onze content zo groot mogelijk te maken. Je maakt een planning van content die eraan gaat komen, maakt hier extra content om heen - zoals artikelen, gif’s, video's en quizzen, je beheert de trendingpagina van NPO3.nl en de social kanalen van NPO 3.

Je gaat samenwerken met verschillende omroepen en radiozenders als 3FM en FunX.

Wat bieden wij?

Een gezellig team en een plek waar je kunt leren hoe de NPO content maakt voor een jonge doelgroep en deze op nieuwe manieren weet te vinden!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Communicatie, Journalistiek of aanverwant. Het is handig als je wat ervaring hebt met een CMS en weet wat Photoshop en Première is.

Verder wil je komen leren, ben je creatief en enthousiast!

Wie zijn wij?

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van iedereen en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering. We zorgen voor de programmering en de distributie van programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Omroepen en hun programmamakers vormen de creatieve en inhoudelijke bron voor een rijk en gevarieerd media-aanbod. Samen met hen werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar. De NPO staat als organisatie midden in een sterk veranderend medialandschap. We spelen scherp in op nieuw mediagedrag en digitalisering. Een ambitieuze en publieksgerichte koers is uitgezet, en die vraagt om een visie, samenspel, verbinding en daadkracht. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij

Robert Zuijderduin.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241