Online redactie stagiair bij 'NPO3.nl'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: april 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO3.nl is het jongerenstartpunt van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Hier vind je al onze jongerenprogramma’s, films, docu’s, series en web-only content zoals onze YouTubeseries, artikelen en quizzen. Er komt een plekje vrij op onze redactie voor een stagiair! 

Wat ga je doen?

Koffie halen. Grapje.

Je bent iedere dag met het team online specialisten van NPO3.nl bezig om het bereik van onze content zo groot mogelijk te maken. Je maakt een planning van content die eraan gaat komen, maakt hier extra content om heen - zoals artikelen, gif’s, video's en quizzen, je beheert samen met de online redacteuren de trendingpagina van NPO3.nl en de social kanalen van NPO 3.

Je gaat samenwerken met verschillende omroepen en radiozenders als 3FM en FunX.

Wat bieden wij?

Een gezellig team en een plek waar je kunt leren hoe de NPO content maakt voor een jonge doelgroep en deze op nieuwe manieren weet te vinden!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Communicatie, Journalistiek, Media of aanverwant. Het is handig als je wat ervaring hebt met een CMS en weet wat Photoshop en Première is.

Verder wil je komen leren, ben je creatief en enthousiast!

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Robert Zuijderduin.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280