Online redactie stagiair bij NPO 3FM voor de hele festivalzomer

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: april 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een redactie stagiair. Kun je schrijven? Weet jij vernieuwende concepten en items voor onze online kanalen te bedenken? Hou je van muziek? Ben je een fervent 3FM-luisteraar? Ja? Wie weet word jij dan onze nieuwe redactie stagiair!

Wat ga je doen?

Als stagiair schrijf je muzieknieuws en -verhalen, maak je content voor al onze social kanalen, bedenk je coole nieuwe concepten en ben je natuurlijk aanwezig bij festivals, de 3FM Awards en tal van concerten. Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat?

Wat bieden wij?

Je komt te werken op de allerleukste afdeling van NPO 3FM: de online redactie. Hier ga je dagelijks aan de slag met het creëren van online content. Het schrijven van artikelen, maken van video's, bedenken van social concepten en je werkt nauw samen met de 3FM-dj's.

Daarnaast ga je naar concerten en festivals. Wie wil dat nou niet? Precies!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Creatief, ambitieus en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met Photoshop is een pré 
  • Ervaring met een CMS (Content Management Systeem) is een pré
  • Je hebt een brede muzieksmaak en weet welke nieuwe artiesten belangrijk zijn
  • HBO Communicatie, Journalistiek of aanverwant

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Thera Visser

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280