Online redactie stagiair bij 'NH Nieuws'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor onze onlineredactie zijn wij op zoek naar een fulltime stagiair die onderwerpen produceert, maar ook zelf op pad gaat als verslaggever.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair online nieuwsjager maak je deel uit van onze onlineredactie. Je vindt op het internet nieuwsverhalen die je vervolgens in samenwerking met je collega’s van TV, radio en online uitwerkt tot volwaardige mediaproducties. Daarnaast zorg je ervoor dat gepubliceerde verhalen online een zo groot mogelijk publiek bereiken. Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij?

Wij bieden een werkplek waar je de kans krijgt om te leren en eigen projecten kan gaan opzetten. Onze stagiairs krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en goede begeleiding. Daarnaast krijg je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je houdt van het internet
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van (nieuwe) media
  • Je bent in het bezit van een goede nieuwsneus
  • Je moet weten wat scoort
  • Je kan goede koppen bedenken en strakke teksten schrijven en hebt hierbij oog voor sociale media

Onze redactie publiceert in beeld, geluid en tekst. Wie interesse daarin heeft kan zich dus ook bekwamen in camerawerk en montage. Ruimte voor eigen project. We verwachten dat je tijdens je stage een eigen project bedenkt en uitvoert. Dat kan een documentaire zijn, onderzoeksjournalistiek of een technische innovatie. Ongeacht je keuze krijg je hiervoor tijd en begeleiding. Kans op een baan. Een op de drie medewerkers van onze redactie is als stagiair begonnen. De kans dat we verder gaan uitbreiden de komende maanden is groot: een zeldzaamheid binnen de journalistiek.

Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Marlies van Zwieteren

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280