Online redactie stagiair bij hét royaltyprogramma 'Blauw Bloed'

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Check jij iedere minuut je Instagram en Facebook? Is het maken van online video’s je hobby én schrijf je hier in een handomdraai een pakkende, korte tekst bij? (Of ben je heel enthousiast over dit allemaal?) Dan zoeken wij jou!

Naast de wekelijkse uitzending heeft Blauw Bloed een website en social media kanalen waar dagelijks actueel royaltynieuws met video’s en foto’s op wordt gedeeld.

Wat ga je doen?

We zoeken stagiaires om te ondersteunen bij het up-to-date houden van onze kanalen. Dit houdt in dat jij bovenop het laatste (royalty)nieuws zit, teksten schrijft, filmt, en video’s monteert. Iedere dag komt er royaltynieuws binnen en wij willen dit zo snel, correct en leuk mogelijk brengen.


Wat bieden wij?

Tijdens je stageperiode 'ruik' je aan de verschillende disciplines binnen de redactie. Je mag mee met het draaien van bijvoorbeeld koninklijke werkbezoeken, modereportages, geschiedenis-items en actuele exposities. Ook het uitzendproces in studio en regie maak je van dichtbij mee.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor het seizoen 2019/2020 zoeken wij redactiestagiaires. Voor vier of vijf dagen per week. Dat kan van februari tot en met juni 2020.

Onze voorkeur gaat uit naar een derde- of vierdejaars leerling van een journalistieke/communicatie-opleiding, opleiding AV-specialist of de opleiding Media- en Entertainment.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Arjan Mitzer - stagebegeleider bij Blauw Bloed. Voor deze baan verwachten we dat je enthousiast bent en ons weet te verrassen! Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280