Online redactie stagiair bij het Nederlands lifestyle magazine!!

Solliciteer direct
Bij: JAN Magazine Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Droom je van een carrière in de lifestylejournalistiek? Kom stage lopen bij een van de leukste redacties van het land. Als online stagiair draai je mee als volwaardig lid van de webredactie. Je houdt je vooral bezig met het cureren van nieuws, het bedenken van aantrekkelijke invalshoeken en het schrijven van pakkende online teksten.

Wat ga je doen?

Als online stagiaire maak je onderdeel uit van de online redactie. Jij gaat dus ook schrijven. De onderwerpen waarover, draag je zelf aan en je houdt verschillende social media-uitingen.

Wat bieden wij?

  • Een topplek bij een topglossy
  • Inzicht in wat er komt kijken bij het schrijven voor internet
  • Een prachtige werkplek in Amsterdam
  • Leuke, bevlogen collega's die kwaliteit boven alles stellen
  • Een stagevergoeding

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een bevlogen student die bezig is met een universitaire of journalistieke opleiding (je moet verbonden zijn aan een opleiding)
  • Een student die geen negen-tot-vijfmentaliteit heeft en er geen moeite mee heeft om, tussen het schrijven van briljante bijdragen door, de lunchtafel te dekken of pakketjes aan te nemen
  • Iemand die graag en veel wil leren.

Wie zijn wij?

JAN is dé no-nonsense glossy voor hoogopgeleide 30+ vrouwen die alles uit het leven willen halen. Een magazine waarin de doelgroep vrouw centraal staat. Human interest wordt afgewisseld met mode, shopping en beauty. De pijlers worden met eerste klas fotografie op een stijlvolle en vrolijke manier gepresenteerd. Naast het magazine produceert de JAN-redactie diverse specials, zoals de JAN Living en de VakantieJAN, de website jan-magazine.nl.

Solliciteren bij

Marielle Vermeer. Mail je motivatie, je cv en een door jou geschreven tekst o.v.v. 'online stage bij JAN'.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280