Online redactie stagiair bij de afdeling '24Kitchen'

Solliciteer direct
Bij: FOX Networks Group Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 500,- bruto per maand bij fulltime stage. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor de online afdeling van 24Kitchen zijn wij per 20 januari 2019 op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende stagiair. Het betreft een fulltime meewerkstage (geen afstudeerstage) van vijf tot zes maanden op de redactie in Amsterdam. Uiterlijk starten per 1 februari is mogelijk, maar eerder starten is een pré.

24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. Het is een crossmediaal foodlifestyle-platform voor echte foodlovers. Zo bestaat het uit een tv-zender, website en socialmediakanalen. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke foodprogramma’s uit met zowel Nederlandse chefs als internationale culinaire grootheden. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere foodthema’s, zoals restaurants, reizen en competities.

24Kitchen.nl is een van de grootste online foodplatforms van Nederland. Met meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand bereikt dit platform allerlei foodlovers in ons land. De bijbehorende socialmediakanalen dragen bij aan dit succes. Op 24Kitchen.nl vind je foodnieuws, lekkere recepten, tips & tricks en eigenlijk alle culinaire content die je maar kan bedenken.

Wat ga je doen?

Je zult verschillende taken op de online redactie uitvoeren, waaronder maar niet uitsluitend:

  • Beheren van de socialmediakanalen
  • Het schrijven van artikelen op het gebied van culinaire inspiratie voor de website
  • Het invoeren en redigeren van recepten voor de website
  • Winacties opzetten

Herken jij jezelf in dit profiel?

Klinkt dit als jouw droomstage?

Wij zijn op zoek naar een student met (een deel van) de volgende eigenschappen:

  • Jij hebt affiniteit met de online wereld en passie voor eten, koken en 24Kitchen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift Je bent zelfstandig en proactief.

Kortom:

  • Je hebt er zin in! Je kan lekker schrijven (of je schrijft prima, maar wil er beter in worden)
  • Je kan een beetje stress aan en hebt het organisatorisch op een rijtje
  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau binnen een relevante opleiding
  • Je bent creatief en hebt zin om te leren

Wie zijn wij?

24Kitchen is onderdeel van The Walt Disney Company, samen met FOX, FOX Sports en National Geographic Channel. De sfeer is positief, creatief, gedreven, ambitieus en open-minded. Eigen inbreng en initiatief is een must en de betrokkenheid is hoog. De bedrijfscultuur geeft je tevens de mogelijkheid om eigen verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig binnen het team te opereren.


Solliciteren bij

Michelle Matse

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280