Online Redactie & Camjo stagiair bij 'GTST'

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Ben jij op de hoogte met betrekking tot wie Ludo Sanders is én ben je gek op filmen, editen, social media en photoshoppen? Of wil je dit juist allemaal graag leren? Dat kan!

Voor de afdeling Daily Drama (GTST) zijn we op zoek naar een online redactie en camjo stagiair. Je week is zeer afwisselend: van backstage filmen op de set tot het uitwerken van de social media strategie van onze kanalen.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de online redactie;

 • het creatief vullen en up-to-date houden van de verschillende social media platformen en bijbehorende website
 • het maken van audiovisuele reportages op locatie en de montage hiervan in Avid
 • het beoordelen, selecteren en digitaliseren van archiefbeelden
 • het voorbereiden, houden en monteren van interviews met de acteurs
 • het schrijven van nieuwsberichten en backstage verslagen
 • het beantwoorden van de kijkersmail

Wat bieden wij?

 • werken met professionele programma’s en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden toe te voegen aan jouw cv (Photoshop, After Effects, InDesign, Illustrator, Avid Media Composer)
 • het omgaan met verschillende filmcamera’s en onze fotocamera
 • het leren en oefenen van interviewtechnieken
 • creatief meedenken met onze social media strategie
 • heerlijke cappuccino’s uit onze Huiskamer en gezellige vrijmibo ’s

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je volgt een HBO of een universitaire opleiding richting communicatie, media of journalistiek. Je hebt affiniteit met dramaseries, internet, interactieve diensten en sociale media.

Verder moet je een creatieve vertaling weten te maken van televisie naar online. Het is een pre wanneer de kandidaat technisch onderlegd is (goede beheersing van computers in het algemeen, camera’s, Adobe Photoshop, Avid Media Composer en Excel).

Must: in bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap.Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Amy Brouwer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280