Online Redactie - RTL Wonen & Lifestyle

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: februari 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Hou je van schrijven? Besteed je stiekem bijna al je tijd aan het volgen van influencers op het gebied van wonen & lifestyle? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Online redacteur RTL Wonen werk je voor de website van het grootste woonmerk van RTL: Eigen Huis & Tuin. Je volgt de trends en tips op het gebied van lifestyle & interieur en schrijft hier informatieve, aansprekende artikelen over.Je denkt mee over nieuwe online formats die passen bij de doelgroep, voor de website of voor social media, en zorgt ervoor dat het merk elke dag opnieuw inspireert en verrast. Behalve in schrijven ben je ook goed in het zoeken en bewerken van bijpassend beeld.Met je creativiteit en enthousiasme zorg je ervoor dat de artikelen en video's van de RTL merken worden gespot door iedereen die geïnteresseerd is in wonen en lifestyle.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een groot, dynamisch mediabedrijf, waar naast tv-programma's elke dag inspirerende, creatieve online content wordt gemaakt. Voor Eigen Huis & Tuin ga je samenwerken met een jonge online redactie en helpen om het succes van tv te vertalen naar online.Je krijgt alle ruimte om eigen ideeën in te brengen en je creativiteit verder te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent geïnteresseerd in Wonen en volgt andere woon- en lifestylemerken
  • Je schrijft foutloos Nederlands en bent creatief met tekst
  • Je hebt gevoel voor beeld en kunt overweg met Photoshop
  • Basiskennis editen met Première of een ander programma is een pré
  • Je brengt een flinke hoeveelheid enthousiasme en energie mee

Wie zijn wij?

RTL meer dan tv alleenWaarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Ingrid van der Chijs

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241