Online media en event stagiair

Solliciteer direct
Bij: ROC van Flevoland Vanaf: oktober 2019 Duur: In overleg Voor: 24 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zin in een veelzijdige stage, waarbij je meerdere kanten van het marketing/communicatie gebied leert kennen?! Zoek dan niet verder. Want bij deze stage werk je niet alleen aan je (online) redactievaardigheden maar help je ook met de organisatie van events.

Let op: reageren mag ook als je al eerder of pas later stage kan komen lopen.

Wat ga je doen?

Tijdens de stage zal je twee communicatiemedewerkers ondersteunen. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die jij zal gaan oppakken:

 • Je helpt mee met het bedenken en schrijven van berichten voor social media en het Portaal (ons intranet). Je maakt ook foto’s die we hierbij kunnen posten
 • Je helpt mee met het schrijven van nieuwsbrieven en nieuwsberichten voor op de website
 • Je helpt mee met het organiseren van evenementen en draait mee op de dagen zelf. Denk aan: open dagen, informatieavonden en diverse openingen
 • Je denkt en helpt mee bij diverse communicatie gerelateerde acties, uitingen en campagnes

Wat bieden wij?

Bij ons op de Marketing & Communicatie-afdeling is geen dag hetzelfde. En dat maakt het werk zo uitdagend en leuk. Wij werken in een team van vier voor twee locaties: MBO College Almere en MBO College Poort. Je standplaats zal MBO College Almere in Almere Buiten worden, maar zo nu en dan zijn we ook in Poort.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een tweede- of derdejaarsstudent in de richting van communicatie, media en/of marketing. Je bent drie tot vijf dagen in de week beschikbaar, voor een periode van minimaal tien weken. De startdatum is in overleg. Je kan al in september beginnen, of bijvoorbeeld in oktober of november. Verder:

 • Heb je affiniteit met online media
 • Heb je oog voor tekst en beeld
 • Heb je affiniteit met de organisatie van evenementen
 • Weet je van aanpakken
 • Kan je goed werken in zowel een team als zelfstandig
 • Ben je bereidt om af en toe ’s avonds en op zaterdag te werken
 • Ben je enthousiast, leergierig, nauwkeurig, representatief en creatief
 • Vind je het leuk om niet één taak, maar meerdere taken op je te nemen
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Een pré is als je kunt werken met Photshop en/of InDesign

Wie zijn wij?

Het ROC van Flevoland (ROCvF) heeft net iets meer dan 5.000 studenten en 370 medewerkers. Het ROCvF biedt ruim 130 opleidingen aan. Het middelbaar beroepsonderwijs wordt gegeven op drie locaties, twee in Almere; MBO College Almere en MBO College Poort en één in Lelystad. Het onderwijs op de mbo-colleges is kleinschalig georganiseerd, een student heeft voornamelijk te maken met de afdeling waar zijn of haar opleiding onderdeel van is. Het ROC van Flevoland kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs met veel aandacht voor de individuele student. De opleidingen worden als Beroeps Opleidende Leerweg (BOL, voltijd) en/of als Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL, deeltijd) gegeven.Het ROCvF werkt onderwijskundig samen met het ROC van Amsterdam. Het doel is het bevorderen van hoogwaardig middelbaar beroepsonderwijs voor mbo-studenten in de regio.

Solliciteren bij

Anouk MulderSolliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280