Online en social media stagiair

Solliciteer direct
Bij: Omroep MAX Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- (HBO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij goed in het (her)schrijven van teksten? Heb jij oog voor pakkend beeld en besteed je veel tijd op social media? En volg je een opleiding richting communicatie, journalistiek / nieuwe media? Dan is MAX op zoek naar jou!

Vanaf half januari 2020 komt er een plek vrij op onze communicatieafdeling. Wij introduceren jou als derde- of vierdejaars HBO+ student graag in medialand! Je werkt in deze stage mee aan de online communicatie rondom diverse nieuwe programma's en de evenementen. Daarnaast doe je online werkzaamheden voor de app en website van Heel Holland Bakt.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage schrijf je webteksten.Je helpt bij het maken van digitale nieuwsbrieven.Je leert werken met Adobe Photoshop, Adobe Premiere en ons CMS.Je zult dagelijks verschillende sociale media kanalen monitoren.Je leert meedenken in content creatie voor nieuwe posts op Facebook, Twitter en Instagram.Je helpt met het uitbreiden aantallen fans/volgers en de leert resultaten te verwerken. Je neemt deel aan vergaderingen en brainstorms.

Wat bieden wij?

Je wordt tijdens je stageperiode intensief begeleid door de senior online communcatie én de social media coördinator. We bieden een inspirerende en veelzijdige stage op het goed bereikbare Media Park in Hilversum.Je vervult een diverse functie, waarbij jij zelf veel in te brengen hebt. Je krijgt een kijkje in de keuken van de communicatieafdeling van een groot mediabedrijf.

Je werkt in een zeer diverse omgeving: MAX Magazine, de radio- en televisieredacties, onze MAX Ombudsman en de studio’s: alles zit onder één dak.

Duur: minimaal 5 maanden, 36 uur per week

Start: Januari/februari 2020

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je schrijft graag, creatief en vaak
  • Je bent proactief
  • Je kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
  • Je hebt affiniteit met en kennis van (sociale) media
  • Je hebt basiskennis van Word en Excel
  • Jij bent een 3e- of 4ejaars communicatie-, nieuwe media- of journalistiekstudent
  • Je hebt een HBO of Universitair opleidingsniveau

Wie zijn wij?

MAX: verbindend, betrokken en betrouwbaar. Als publieke omroep bieden wij 50-plussers kwalitatief hoogwaardige content op radio, televisie en internet. Daarnaast komen wij op voor hun belangen. Je kent ons van programma’s als Heel Holland Bakt, Tijd voor MAX, Droomhuis Gezocht, MAX Maakt Mogelijk, Nieuwsweekend en TinekeShow. Wij zijn gevestigd op het Media Park, in het mediahart van Hilversum.

Solliciteren bij

Marlies Steinvoort en Esther Versluis.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280