Online content stagiair 'NPO 3FM'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een redactie stagiair. Kun je schrijven? Weet jij vernieuwende concepten en items voor onze online kanalen te bedenken? Hou je van muziek? Ben je een fervent 3FM-luisteraar? Ja? Wie weet word jij dan onze nieuwe redactie stagiair!

Wat ga je doen?

Als stagiair schrijf je muzieknieuws en -verhalen, maak je content voor al onze social kanalen, bedenk je coole nieuwe concepten voor YouTube en ben je natuurlijk aanwezig bij 3FM Serious Request de 3FM Awards en tal van concerten. Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat? 

Wat bieden wij?

Je komt te werken op de allerleukste afdeling van NPO 3FM: de online redactie. Hier ga je dagelijks aan de slag met het creëren van online content. Het schrijven van artikelen, maken van video's, bedenken van social concepten en je werkt nauw samen met de 3FM-dj's. Daarnaast ga je naar concerten, festivals en ben je onderdeel van ons jaarlijkse hoogtepunt 3FM Serious Request. Wie wil dat nou niet? Precies!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Creatief, ambitieus en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met Photoshop is een pré 
  • Ervaring met een CMS (Content Management Systeem) is een pré  
  • Je hebt een brede muzieksmaak en weet welke nieuwe artiesten belangrijk zijn
  • HBO Communicatie, Journalistiek of aanverwant 

Wie zijn wij?

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van iedereen en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering. We zorgen voor de programmering en de distributie van programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Omroepen en hun programmamakers vormen de creatieve en inhoudelijke bron voor een rijk en gevarieerd media-aanbod. Samen met hen werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar.De NPO staat als organisatie midden in een sterk veranderend medialandschap. We spelen scherp in op nieuw mediagedrag en digitalisering. Een ambitieuze en publieksgerichte koers is uitgezet, en die vraagt om een visie, samenspel, verbinding en daadkracht.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij

Nina Milder

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271