Online redactie stagiair bij JFK Magazine

Solliciteer direct
Bij: JFK Media B.V. Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto op basis van full time stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Artikelen schrijven die spot on zijn, interviews doen met beroemdheden en de mooiste Nederlandse vrouwen, filmpjes maken tijdens presentaties van nieuwe auto’s, de nieuwste coole stuff uittesten.

Dat en nog veel meer is wat je te wachten staat tijdens een stage bij JFK.

Wat ga je doen?

We zoeken een stagiair voor de webredactie die ons team komt versterken en die het leuk vindt om veel te leren en de handen flink uit de mouwen te steken.

En die er samen met onze webredactie voor zorgt dat we de interessantste, grappigste, bijzonderste en mooiste content op onze website en onze social media plaatsen en nog groter worden dan we nu zijn.

Wat bieden wij?

Bij JFK krijg je echt de kans om jezelf te ontplooien. We geven je veel vrijheid in het schrijven van online artikelen, maar geven je uiteraard ook de nodige begeleiding.

Bovendien geven we je de ruimte om zelf interessante onderwerpen te vinden voor artikelen. Dit alles doe je in een gezellige werksfeer waar iedereen makkelijk benaderbaar is.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Lijkt het je wat en begrijp je waar JFK voor staat en wat wel en niet bij JFK.men past? Kun je bovendien goed overweg met WordPress, sta je ingeschreven bij een Hogeschool of Universiteit, weet je iets van SEO, heb je ervaring met social media en ben je een kei in het schrijven van leuke teksten (graag foutloos)? Reageer dan snel!

Wij garanderen je een superleuke stage bij een geweldig platform met te gekke mensen.

Wie zijn wij?

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker. Met bovendien de mooiste shoots, gemaakt door de beste fotografen van Nederland en daarbuiten. JFK bestaat sinds september 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland.

Solliciteren bij

Willem Baars (hoofdredacteur)

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241