Journalistieke stagiair bij Reisbizz & TripTalk

Solliciteer direct
Bij: Reismedia BV Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 200,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Schrijftalent bij Reisbizz & TripTalk

Heb jij oog voor detail, ben jij een tikkeltje perfectionistisch en kun jij zelfstandig werken? Word jij blij van het schrijven van actuele nieuwsberichten met waarde voor de Nederlandstalige en Belgische reisindustrie? En houd je van een actieve rol? Dan wacht een team creatieve mensen op een gezellig kantoor in het hart van Schiphol op jou.

Wat ga je doen?

Voor de titels TripTalk en Reisbizz zul jij vanaf dag één op dagelijkse basis artikelen schrijven voor de website, en je werkt mee aan onderzoeken en interviews voor in het magazine. Daarnaast mag je je creatieve brein aan het werk zetten op onze social mediakanalen, nieuwsbrieven en marketingacties. Ook maak je kennis met de collega’s die vanuit kantoor en onderweg werken aan onze andere titels, zoals Zakenreisnieuws en Luchtvaartnieuws.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een prettige en leerzame werkplek waar jij een volwaardige rol binnen het team kunt innemen;
 • Wij bieden een creatieve en dynamische werkomgeving, midden tussen het nieuws en onze relaties;
 • We zijn enthousiaste proactieve aanpakkers en hopen dit ook in onze stagiaires te herkennen;
 • Wij bieden voldoende begeleiding en nemen de tijd om met elkaar te socializen;

Doorgroeien en duur van de stage.

Wij zoeken journalistiek stagiair met de mogelijkheid door te groeien naar een indiensttreding, indien blijk wordt gegeven van talent, kwaliteit en doorzettingsvermogen. Duur van de stage wordt in overleg bepaald.

 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je volgt minimaal een hbo-opleiding journalistiek, communicatie of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal;
 • Je bent creatief en denkt 'outside the box';
 • Je bent kritisch en luistert en denkt mee met je collega’s;
 • Je bent flexibel en kunt toewerken naar een deadline;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent prettig in de omgang;
 • Je kunt werken onder druk en bent een echte doorzetter;
 • Je maakt je werk af en werkt gestructureerd;
 • Je functioneert goed in een team met collega’s;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 km. van Schiphol.

Niet alleen hebben we jouw prikkelende teksten nodig, ook jouw input in het ontwikkelen is meer dan welkom. Wij vertellen jou uiteraard graag meer, onder het genot van een goede kop koffie.

Wie zijn wij?

Reismedia Group is als uitgever verantwoordelijk voor diverse (digitale) magazines voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast diverse websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines uit. Daarnaast worden er (zaken)reismagazines voor derden gemaakt, social media werkzaamheden uitgevoerd en online nieuws verzorgd voor derden.

Reismedia Group organiseert ook events voor de reisindustrie, voor werkzoekenden en de zakenreisindustrie waaronder de Beroepenmarkt, de verkiezing van 'Corporate Travel Professional of the Year', ‘Airline of the Year’ en ‘Travel Management Company of the Year’. Verder is Reismedia mede-initiatiefnemer van de Business Travel & Mobility Club.

Reismedia Group is een dynamische, informele en internationaal georiënteerde organisatie die in bijna twintig jaar tijd een duidelijke plaats in de luchtvaart- en reiswereld in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Suriname heeft veroverd. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd op Schiphol Centrum in The Base, een dynamische locatie midden tussen luchtvaartmaatschappijen en (zaken)reisbedrijven, en op loopafstand van het openbaar vervoer en de vertrek- en aankomsthal van de luchthaven. The Base beschikt, onder meer, over een eigen restaurant, Starbucks-vestiging, AH to Go en sportschool.

Wij onderscheiden ons binnen de reisindustrie omdat we schrijven voor onze lezers en abonnees. Daarmee bieden we adverteerders een platform van betrokken lezers, in plaats van dat we uitsluitend schrijven voor adverteerders.

Medewerkers hebben een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, eigen inbreng en krijgen de kans zich op professioneel vlak verder te ontplooien en veel te reizen.

Reismedia BV is een Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB (ECABO) leerbedrijf.

Solliciteren bij

Rob Somsen. Interesse? Zie jij jezelf met ons mee-ontwikkelen? Dan wachten wij op jouw motivatiebrief en cv. Neem voor eventuele vragen contact op met Rob Somsen via 020-3330095.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280