Internet stagiair bij het actualiteitenprogramma 'M'

Solliciteer direct
Bij: Human Factor TV Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- (MBO), € 350,- (HBO/WO) bruto bij fulltime stage. Afstudeeropdracht: Mogelijk

M, gepresenteerd door Margriet van der Linden, is een nieuw dagelijks actualiteitenprogramma van de KRO-NCRV op NPO 1. 

Vanuit de Westergasfabriek (Amsterdam) bespreekt Margriet op haar eigen verrassende, uitgesproken en grappige wijze het nieuws van de dag en heeft een scherp oog voor maatschappelijke en culturele onderwerpen. Ze ontvangt actuele gasten uit de media, politiek, cultuur, sport en entertainment. Je werkt op de locatie: Westergasfabriek, Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als stagiair help je met de dagelijkse werkzaamheden van de online redacteur, maar ga je ook zelfstanding te werk. Je zorgt dat de uitzending en fragmenten online komen, zoekt informatie over de gasten en onderwerpen, bewerkt afbeeldingen en zet videofragmenten klaar. Je beheert samen met de online redacteur de sociale media-pagina’s van M en bent een paar avonden per week in de studio om foto’s te maken voor bijvoorbeeld Instagram.


Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende stage tot 24 september waar je veel gaat leren over het redactieproces binnen een dagelijks programma.

Herken jij jezelf in dit profiel?

De persoon die wij zoeken: 

  • Per direct beschikbaar
  • Werkt secuur en zelfstandig, en beschikt over een uitstekende schrijfvaardigheid
  • Heeft affiniteit met sociale netwerken en heeft daar de nodige kennis van, zoals: Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.
  • Is geïnteresseerd in de onderwerpen van M
  • Heeft een flexibele opstelling t.a.v. werktijden, je werkt per week 40 uur, in overleg verdeeld over 4 of 5 dagen en een paar keer week ’s avonds rondom de uitzending
  • Kan goed werken met Photoshop en een CMS (content management systeem)
  • Volgt een WO, HBO of MBO opleiding (3e jaar of afronding) op het vlak van media, kunsten, cultuur of journalistiek 

Wie zijn wij?

Human Factor TV is een klein en informeel productiebedrijf in het centrum van Amsterdam. We maken diverse programma’s voor zowel publieke als commerciële omroepen. Bekende namen zijn Koefnoen, Zondag met Lubach, Mouna’s keuken en Padoem Patsss.

Solliciteren bij

Rik Smit  

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271