Creatieve redactie en online stagiair bij '3FM'

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: juni 2019 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Music Starts Here! Op NPO 3FM, met elke werkdag tussen 13:00 en 16:00 uur het programma van Angelique Houtveen. Een lekkere mix tussen Kendrick Lamar en De Staat, Naaz en Nothing but Thieves, Dua Lipa en Disclosure en alles daartussen. Veel gezelligheid, positieve energie, mooie verhalen en een muziekquiz.

We zoeken een stagiair om het team te versterken! Ben jij the one?

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan het dagelijkse radioprogramma. Ook help je bij het bellen en voorspreken van luisteraars zodat we de beste verhalen op de radio krijgen. Verder zoek je naar leuke verhalen over de nummers/artiesten die we draaien en vertaal je die met hulp van de producer naar goede radio-verhalen.

Voor, tijdens en na de uitzending denk en werk je mee over creatieve manieren om de aanwezigheid van het programma op social media te versterken. Eigen ideeën zijn hierin heel welkom! Je komt in een klein gedreven team terecht samen met Angelique en haar producer. Daarom is er alle ruimte om met toffe ideeën te komen en die ook uit te kunnen voeren.

Wat bieden wij?

Een plek waar je de hele dag omringd bent door muziek! Waar jouw inbreng en ideeën serieus worden genomen. Waar je meewerkt aan grote 3FM projecten. Een flexibele werkplek. Fun!

Check de Youtube video om te zien hoe één van onze vorige stagiairs Timo het heeft gehad. Het gaat om een stage voor 2 á 3 maanden (tot einde zomer).Exacte start- en einddatum zijn in overleg.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je houdt van muziek en hebt affiniteit met de muziek die 3FM draait
  • Audio knippen is geen probleem voor je of je hebt er in ieder geval aanleg voor
  • Je volgt een relevante media-opleiding en hebt zin om mee te bouwen aan het programma dat nog volop in ontwikkeling is. Je kent de online platformen (FB, Instagram, Snapchat, Youtube etc) en weet deze creatief in te zetten
  • Je vindt het leuk om met mensen te bellen en pakt makkelijk de telefoon op om aan informatie te komen
  • Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent vijf dagen per week aanwezig in de 3FM studio in Hilversum of bij KRO-NCRV op kantoor
  • Kennis van Photoshop en videobewerkingsprogramma’s levert een plusje achter je naam op!
  • Je houdt van Kendrick Lamar (niet verplicht. of wel? Luister voor de zekerheid gewoon een keer naar zijn muziek)

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Teun Verstegen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241