Creatieve radio & online stagiair bij 'De Wild in de Middag'

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Zin om het vak van radiomaker ėn online redacteur onder de knie te krijgen in een creatieve, dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!

Vanaf 2 september is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij de nummer 1 middagshow: De Wild in de Middag; elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2, met Ruud de Wild. Een programma dat je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag. Dat elke dag anders en onvoorspelbaar is en waar de muziek altijd verrast. Wil je 5 maanden meelopen met het team dat hiervoor verantwoordelijk is? Laat dan nu van je horen.

Wat ga je doen?

Je bent zowel inzetbaar voor de uitzending als online. Samen met het team van De Wild in de Middag bereid je de uitzending voor èn kom je met ideeën hoe we De Wild in de Middag die dag op social media presenteren. Deze werk je samen met de redactie ook uit. Ook ben je mede-verantwoordelijk voor de podcast.

Wat bieden wij?

Je komt 5 maanden te werken in een dynamische omgeving waar verschillende radio-programma's voor KRO-NCRV worden gemaakt. Je krijgt veel vrijheid om je alle facetten van radiomaker en online redacteur eigen te maken. Even een leuke gast voor de podcast regelen? De Instagram Story updaten of even snel iets monteren in Omniplayer?

Wij helpen je zodat je dit na 5 maanden moeiteloos afgaat. Daarnaast kom je te werken met makers die liefde voor het vak hebben, hard werken, elke dag voor het beste eindproduct gaan en onderweg veel lol hebben.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent goed op de hoogte van het nieuws en bent bovengemiddeld geïnteresseerd in social media. Daarnaast heb je interesse in muziek en entertainment. Je bent op de hoogte van de laatste trends en weet je hoe je ideeën op een originele en creatieve manier kunt verwerken.

Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief en komt met nieuwe ideeën. In teamverband werken gaat je makkelijk af.

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Peter Brinkmann

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280