Creatieve online & radio stagiair bij 'Gijs 2.0'

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zin om het vak van radiomaker ėn online redacteur onder de knie te krijgen in een creatieve, dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou! 

Vanaf maandag 3 februari is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij Gijs 2.0, elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 2, het best beluisterde lunchprogramma van de Nederlandse radio! Gijs Staverman spreekt dagelijks bekende gasten uit nieuws- en entertainmentwereld. Een programma waar je vrolijk van wordt.

Wat ga je doen?

Je bent inzetbaar voor de online-kanalen van Gijs 2.0 maar helpt ook mee met de totstandkoming van de uitzending. Samen met het team van Gijs 2.0 en de social media coördinator kom je met ideeën hoe we Gijs 2.0 die dag op social media presenteren. Deze werk je ook uit.

Wat bieden wij?

Je komt 5 maanden te werken in een dynamische omgeving waar verschillende radio-programma's voor KRO-NCRV worden gemaakt. Je krijgt veel vrijheid om je alle facetten van online redacteur en radiomaker eigen te maken. Even snel een video monteren, de Instagram-story updaten of een gast regelen? Wij helpen je zodat je dit na 5 maanden moeiteloos afgaat.

Daarnaast kom je te werken met makers die liefde voor het vak hebben, hard werken, elke dag voor het beste eindproduct gaan en onderweg veel lol hebben.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent goed op de hoogte van het nieuws en bent bovengemiddeld geïnteresseerd in social media. Daarnaast heb je interesse in muziek en entertainment. Je bent op de hoogte van de laatste trends en weet je hoe je ideeën op een originele en creatieve manier kunt verwerken. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief en komt met nieuwe ideeën. In teamverband werken gaat je makkelijk af.

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Peter Brinkmann

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280