Stagiair content creator

Solliciteer direct
Bij: Stepping Stone Producties Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: De vergoeding wordt bepaald op basis van leeftijd, ervaring, opleiding etc. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Voor onze Creative Tak zijn wij op zoek naar een Content Creator / Meesterbrein met honger naar alles wat beeld is of waar je beeld van kunt maken. Je kijkt naar de nieuwste Netflix series, hebt net nog de herhaling van die ene niche documentaire gezien terwijl je op je telefoon de uitslag van de Voice voorbij zag komen. Je kent die ene nieuwe influencer en in je vrije tijd pak je je oude collectie Quests uit de kast. Of de Psychologie. Of de Grazia. Net waar je zin in hebt. Je bent een rasoptimist die zeker weet dat jij kunt bijdragen aan die nieuwe Nederlandse televisie- of online “hit”.

Wat ga je doen?

Je gaat de creatieve afdeling van ons bedrijf ondersteunen waarbij je helpt om formats te ontwikkelen, uit te werken en te maken. Je gaat dus met de camera op pad om je idee echt te maken maar zit ook op kantoor voor research voor je eigen ideeën en ondersteun je de collega's op deze afdeling.

Wat bieden wij?

Wat wij te bieden hebben:

  • Een geweldige plek in ons creatieve team
  • De kans om pilots te ontwikkelen en te maken
  • Mee te werken en mee te denken over zowel online content als lineaire programma’s
  • Prettige bedrijfscultuur en een zeer breed cv van programma’s die we maken
  • Tot slot hebben wij een zeer royale stagevergoeding

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat wij belangrijk vinden:

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau die raakvlakken heeft met Media
  • Je moet een stage volgen van ten minste 4 maanden
  • Je kunt starten ofwel rond 1 september, ofwel rond 1 februari
  • Buiten je creatieve brein vinden wij het fijn als je overweg kunt met een camera, iets weet van monteren (Avid, Premiere of Final Cut) en/of Photoshop (of dergelijke) beheerst

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Solliciteren bij

Larissa Geuke

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271