CCCP zoekt een enthousiaste en ondernemende productie stagiair voor onze branded content afdeling

Solliciteer direct
Bij: CCCP Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

CCCP is VANAF FEBRUARI 2019 op zoek naar enthousiaste en ondernemende productie stagiair voor onze branded content afdeling!CCCP maakt spraakmakende en inhoudelijke tv-programma’s met unieke talenten voor TV zenders, YouTube en andere online kanalen. En online content voor reclamebureaus, adverteerders en goede doelen.

We werken voor bureaus en adverteerders en combineren dat met onze kennis en ervaring met het maken van televisie-formats en bijzonder presentatietalent.Wij zijn een bedrijf dat op een creatieve, verfrissende manier wil bijdragen aan een leukere en mooiere wereld. Onze bedrijfsfilosofie is dat we met getalenteerde, leuke mensen, gave dingen willen maken. Video’s en programma’s waarmee we iets in gang zetten, of impact maken. Dat kan met humor zoals in Draadstaal en Echt niet OK, maar ook met gedegen onderzoeksjournalistiek zoals bij Danny in Arabistan of RamBam.

Wij werken voor merken en reclamebureaus als JWT, Albert Heijn, Ziggo, OHRA, Joe Public, Gall & Gall, Liliane Fonds, NSGK en de NPO. We geloven niet in concurrentie maar in samenwerking. Samen maak je het mooiste werk. Altijd vanuit talent en vertrouwen. Met de meeste klanten hebben wij een jarenlange samenwerking. En daar hechten we enorm aan.

Wat ga je doen?

  • Assisteren van de producer/productieleider bij het logistiek voorbereiden van draaidagen
  • Assisteren op draaidagen
  • Ondersteunen van de postproductie
  • Spotten van gedraaid materiaal.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je houdt van aanpakken en bent een organisatietalent, maar daarnaast kun je ook goed improviseren
  • Je hebt humor en vindt het leuk om dingen voor elkaar te krijgen
  • Je volgt bij voorkeur een media-gerelateerde opleiding
  • Je kunt alleen reageren als je studeert en in het bezit bent van een rijbewijs
  • Per februari beschikbaar.

Wie zijn wij?

CCCP is één van de meest creatieve mediabedrijven van Nederland, waar jonge creatieven hun droom waarmaken. Andere, originele en kwalitatief hoogstaande tv-programma’s en nieuwe vormen van reclame en digitale mogelijkheden komen op een unieke manier met elkaar in aanraking.CCCP is één van de weinige bedrijven waar altijd vanuit de kracht van het beste idee gedacht wordt. In opdracht voor adverteerders, reclamebureaus, zenders en omroepen.

Solliciteren bij

Raquel Wijngaarde. Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Mail dan z.s.m. jouw motivatie, voorzien van CV o.v.v. productiestage Online Content.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241