Allround stagiair voor 3FM Tussenuur!

Solliciteer direct
Bij: Human Vanaf: februari 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zo niet de leukste redactie op het Mediapark, 3FM Tussenuur, zoekt een stagiair. Hou je van schrijven, draai je je hand niet om voor research, productie en edit van video's, heb je affiniteit met de thema's van Human en ken jij je weg online? Dan is deze plek ideaal voor jou.

Wat ga je doen?

Als redacteur begeleiden we je in het bedenken van verhalen, mag je op pad om reportages te maken en interviews te doen en leer je zelf artikelen te uploaden in het CMS en crossmediaal te verspreiden via social media en podcasts. Daarnaast help je mee met researchen, produceren, draaien en editten van de verschillende filmpjes en items die we draaien voor de website en YouTube-kanaal van 3FM Tussenuur. Juist omdat we een kleine redactie zijn, krijg je als stagiair meteen veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Als je die aankunt dan, he?!

Wat bieden wij?

€ 275,- bruto bij fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO Communicatie, Media, Journalistiek of aanverwant
  • Ervaring met internet en publiceren voor internet
  • Ervaring met CMS is een pré 
  • Ervaring met Photoshop en Dreamweaver is een pré

Wie zijn wij?

Human is een crossmediale publieke omroep en heeft een lange en onderscheidende traditie in het brengen van narratieve genres: documentaire, drama en debat. Programma’s van Human hebben een filosofisch, reflecterend oogmerk vanuit een degelijke, onderzoeksjournalistieke basis. Doel is om een betrokken publiek te voorzien van ervaringen en oorspronkelijke visies die inzicht geven in de condition humaine, tot denken aanzetten en een proeftuin zijn voor de vorming van morele intuities. Human maakt programma’s die het hart raken en om het hoofd vragen. Wars van populisme, onnadenkendheid en effectbejag. Human streeft naar betrokkenheid en duurzaamheid in zijn relaties en producten. Daarbij beperkt Human zich tot documentaire, drama en debat.

Solliciteren bij

Roberto Lobosco

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241