Allround stagiair bij 'KX-Radio - NPO Campus'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Stagiair gezocht bij KX-Radio/NPO Campus die veel wil leren over radio, programmering, redactie, muziek.

Wat ga je doen?

KX Radio is de talentenzender van de NPO. Jij gaat ervoor zorgen dat dit in alle uitingen duidelijk naar voren komt, maar ook werk je aan redactie van onze website, help je mee met muzieksamenstellen, ben je voor KX actief op socials en regel je interviews met bands. 

Wat bieden wij?

Een fulltime stage waarin je je kunt ontwikkelen en de kans krijgt om veel te leren over het radiovak, samenwerken in een klein professioneel team.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je studeert journalistiek of communicatie (HBO), hebt grote liefde voor muziek en radio en je werkt graag samen met jonge, gedreven mensen. Je denkt mee, helpt graag mee, durft vragen te stellen en je mening te geven.

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Noelle Beyne

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251