3FM YouTube stagiair

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een stagiair YouTube. Betrap jij jezelf er wel eens op dat je uren kan doorbrengen in de diepe krochten van YouTube? Volg jij alle trends, grote kanalen en nieuwe innovaties op de voet en weet je precies wat en wie populair is? Wie weet word jij dan onze nieuwe YouTube stagiair! Op het 3FM-kanaal vind je series, live muziek, interviews en grote specials. Dit wordt allemaal gemaakt in samenwerking met omroepen.

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je vooral bezig met het uploadproces, de promotie op social media, terugkoppelen van analytics en meedenken met nieuwe concepten en series. Daarnaast ben je natuurlijk aanwezig bij de 3FM Awards, concerten en festivals. Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat?

Wat bieden wij?

Je komt te werken op de allerleukste afdeling van NPO 3FM: de online redactie. Hier ga je dagelijks aan de slag met het optimaliseren van onze YouTube-content, meedenken over series en concepten en de verspreiding op social media en onze website. Je werkt samen met dj’s, artiesten en bezoekt toffe evenementen.

Je kunt starten in januari of in februari 2020.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Creatief, ambitieus en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met YouTube Analytics is een pré
  • Ervaring met een CMS (Content Management Systeem) is een pré
  • Affiniteit met online trends
  • Je hebt een brede muzieksmaak en weet welke nieuwe artiesten belangrijk zijn
  • HBO Media, Communicatie, Journalistiek of aanverwant

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Nina Milder

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse | Mediastages,
+31 035 6466264