Stagiair Branded Content & Partnerships

Solliciteer direct
Bij: FD Mediagroep Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 375,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een HBO student in de richting van Communicatie, Media of CMD en ben jij op zoek naar een uitdagende stage per september 2018? Lees dan snel verder!

FD Mediagroep - Effect ontwikkelt geïntegreerde en creatieve marketingproposities voor partners in, voornamelijk, de zakelijke markt. Over de as van de inhoud, voor een selectieve doelgroep, gebruikmakend van de verschillende merken en hun distributiekracht binnen FD Mediagroep (waaronder Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Energeia en ESB).  Denk hierbij aan concepten die resulteren in journalistieke evenementen, gesponsorde radioprogramma's, een podcastreeks of een (branded) content samenwerking, dan wel een combinatie hiervan. Juist door de combinatie van deze onderdelen is FD Mediagroep Effect voorloper in de markt van B2B- content partnerships.

Wat ga je doen?

De ambitie van FD Mediagroep Effect is om de meest kwalitatieve en snelst groeiende contentpartij van Nederland binnen het B2B-domein te worden. Om een goede propositie aan te bieden zijn we erg geïnteresseerd in een gedegen marktonderzoek.


Je ondersteunt het team Marketing Partnerships:

  • Je verzamelt relevante markt- en productinformatie in het kader van je onderzoeksopdracht.
  • Je zet hierbij advertising-trends in het algemeen, en pricing en performance van branded content campagnes in het bijzonder centraal.
  • Je draait binnen het team Effect mee in de dagelijkse gang van zaken en ondersteunt waar nodig. 

Wat bieden wij?

Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding van € 375,00 bruto stagevergoeding op basis van 40 uur. Om in aanmerking te komen voor de functie heb je geen rijbewijs nodig.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat maakt jou de geschikte stagiair?

  • Je bent een derde- of vierdejaars HBO student Communicatie/ Media / CMD; 
  • Je durft initiatief te nemen en nieuwe creatieve ideeën aan te dragen;
  • Je denkt out of the box;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een accurate werkhouding;
  • Je kunt foutloos schrijven en weet op welke manier (ook visueel) je verschillende doelgroepen aanspreekt;
  • Je vindt het interessant om in een professionele en snel veranderende omgeving te werken.
  • Je bent per september 2018 20 weken lang voor 40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. De redacties weten dagelijks met topjournalistiek en ‘need to know’ content een krachtige groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan zich te binden. Hierbij worden zij 24/7 gevoed door een netwerk van topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten.

Solliciteren bij

Daniella Mahazri. Solliciteer direct en stuur je CV en motivatie.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271