Stagiair Social Media manager

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Weet jij alles van social media en sta je te trappelen om de kanalen van NPO 1, NPO 2 en ons online videoplatform NPO Start van goede content te voorzien? Denk je graag mee over de online strategie op onze social media kanalen? Ben je sociaal en maak je andere partijen enthousiast om onze kanalen tot een hoger niveau te tillen? Dan is dit de stage voor jou!

Wat ga je doen?

  • Coördineren van content dat vanuit omroepen en andere partijen wordt aangeleverd
  • Adviseren gebruik social media kanalen
  • Ondersteunen bij het doorontwikkelen van de social strategie
  • Ondersteunen samenwerking met externe partijen
  • Plaatsen en inplannen van de content volgens de contentstrategie
  • Bijhouden contentkalender

Wat bieden wij?

Een fijne plek in het hechte NPO Start team en een nauwe samenwerking met de afdeling marketing, waardoor je dagelijks ondergedompeld wordt in het reilen en zeilen van de social media kanalen, het draaien van campagnes en directe communicatie met onze doelgroepen.Kortom, een functie die constant in beweging is en waarbij je grote delen van de organisatie en de verschillende omroepen goed leert kennen.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng, een fijne kantine en een fijne koffieautomaat.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Passen de taken bij jou? Laat ons dan weten waarom jij geschikt bent voor deze positie!

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Steven Oldengarm

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280