Stagiair social media en design

Solliciteer direct
Bij: LVB Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil je leren hoe social media en influencer marketing in praktijk ingezet worden voor merken als ABN Amro, Sligro, Nuon en de Keurslagers? Ben je gedreven en verslaafd aan social media als Instagram, Facebook en Snapchat? Kom dan stage lopen bij LVB PR en online marketing!

Je draait volledig mee met onze adviseurs. Wat zij doen? Ervoor zorgen dat de boodschap van onze klanten onder de aandacht komt bij de doelgroep. We bedenken online marketingstrategieën, creatieve campagnes en voeren die ook uit. We maken talloze posts voor allerlei social kanalen en richten online advertising campagnes in.

Wat ga je doen?

Omdat we een bureau zijn, werken we voor tientallen verschillende klanten en trajecten, jij dus ook! Je voert onder begeleiding van onze adviseurs allerlei werkzaamheden uit: van het maken van social media posts, het meedenken over gave social media campagnes en het creëren van content. Omdat bij social media beeld extreem belangrijk is, ga je vanzelfsprekend aan de slag met het design van posts: van bedenken tot ontwerpen. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan opdrachten van andere afdelingen binnen LVB, zoals videomarketing, content en redactie.

We zorgen voor een vaste begeleider waarbij je altijd terecht kunt en vinden het leuk om onze kennis te delen met stagiaires. Daar verwachten we natuurlijk leergierigheid en enthousiasme voor terug!

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Studie hbo/wo op het gebied van Communicatie, Media of Design
 • Je bent gek van social media
 • Je hebt oog voor design én ervaring met ontwerpprogramma’s als Photoshop en InDesign
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Maximaal 1 uur reisafstand tot ons kantoor in Amersfoort
 • Meeloopstage (afstudeerstage in overleg)
 • Beschikbaar per 1 september (eerder mag!)

Eigenschappen

 • Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken
 • Neemt initiatief en durft je mening te geven
 • Je bent nauwkeurig
 • Je hebt sociale vaardigheden

Wie zijn wij?

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én genereert leads. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Het bureau heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WNF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer en BlackRock. LVB was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Solliciteren bij

Steven de Vries. Mail je sollicitatie met cv en motivatiebrief. Vragen? Bel gerust! Dat kan op: 033-422 00 80.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271