Stagiair social media content en beeldredacteur

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv.

Wij zoeken een creatieve hoogvlieger met oog voor tekst, beeld en video. Een fulltime stagiair die strategische keuzes durft te maken en alle ins en outs kent van o.a. Instagram en Facebook.We bieden je een leerzame stage aan in een inspirerende werkomgeving met jonge redacteuren waar ruimte is voor vernieuwende ideeën. Studeer je aan een hbo-opleiding en weet jij onze doelgroep aan te spreken met jouw content? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de groei van ons doelgroepbereik via onze social-mediakanalen. Dit houdt in dat je relevante posts creeërt en bijpassende foto’s en video’s bewerkt, passend in onze huisstijl en doelstelling.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een social media talent en weet hoe je relevante en vernieuwende content maakt
  • Je bent grafisch onderlegd en weet als geen ander hoe je korte video’s maakt
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om teksten te schrijven
  • Je hebt een aangeboren journalistieke nieuwsgierigheid
  • Je hebt affiniteit met Instagram en andere sociale media
  • Je hebt kennis van Adobe Premiere, Photoshop is een pré

Wie zijn wij?

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Jelle Narold

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271