Stagiair Social Media & PR

Solliciteer direct
Bij: Storyboard Agency Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij 24/7 online, vind je het leuk om te schrijven en hebben social kanalen als Instagram en Facebook geen geheimen voor jou? Nog belangrijker: heb je zin om heel veel te leren over social media en influencer marketing?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair Social Media & PR ondersteun je ons mediateam bij het bedenken, schrijven én verspreiden van content voor grote merken. Je ondersteunt bij het beheer van meerdere social kanalen van onze klanten en gaat het gesprek aan met hun community. Ook leer je over social advertising, maak je social media rapportages en trek je hier de belangrijkste learnings uit voor onze klanten en influencers.

Maar je gaat ook aan de slag voor Storyboard zelf! Je helpt mee met het onderhouden van onze eigen socials, schrijft teksten voor onze website en nieuwsbrief én houdt onze collega’s up-to-date over de nieuwste trends op het gebied van social media.

Wat bieden wij?

  • Mooie en veelzijdige klanten, zoals ASICS, Coty, Heineken, Jack Daniel’s en Thuisbezorgd.nl.
  • Een fijne werkplek in hartje Amsterdam, met een open organisatiestructuur en collega’s bij wie jij je vast meteen thuis voelt.
  • Een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen.
  • Stagevergoeding en een heerlijke lunch!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een ambitieuze social savy en volgt een HBO/ WO studie in de richting van communicatie/ media.
  • Je bent geïnteresseerd in de wereld van social media en influencer marketing.
  • Je hebt affiniteit met het schrijven van teksten (en bent een beetje een taalnazi).
  • Je bent beschikbaar vanaf september voor minimaal 5 maanden.

Wie zijn wij?

Over storyboard

Vanuit hartje Amsterdam werken wij aan de mooiste nationale én internationale projecten. Van het ontwikkelingen van social strategieën tot het bedenken en distribueren van branded content concepten en influencer campagnes; we doen alles in-house. Ons team bestaat uit strategische en creatieve breinen, georganiseerde types en data nerds. Maar bovenal uit enthousiastelingen met een liefde voor social media. Allemaal heel verschillend, maar ook heel hecht. En juist dát maakt Storyboard zo bijzonder.

Solliciteren bij

Nienke Eren. Enthousiast? Stuur ons jouw motivatie en CV zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280