Project- en Accountmanagement stagiair

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor onze afdeling Business Development & Sales, die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe strategische plannen, samenwerkingen en concepten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste project-/accountmanagement stagiair. De stagiair zal meewerken in een multidisciplinair team, waarbij binnen de stage de focus ligt op het onderhouden van de samenwerkingen met partners voor de programma’s van de online tak Endemol Shine Beyond.

Wat ga je doen?

  • Notulen uitwerken van meetings met partners
  • Evaluaties maken van brand partnerships
  • Projectplanning bijhouden
  • Kleine projecten managen
  • Presentaties opmaken
  • Leadlijsten samenstellen voor concepten
  • Meedenken bij het opstellen van proposities voor potentiele adverteerder

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan!

Herken jij jezelf in dit profiel?

De stagiair die wij zoeken is creatief, enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en kan goed functioneren in een continu veranderende omgeving. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent in staat om op hoog niveau in een informeel, maar professioneel en dynamisch team mee te draaien. Flexibiliteit en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) zijn een must. Je volgt minimaal een HBO opleiding in de richting van communicatie, marketing, sales of een vergelijkbare studie (derdejaars).

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap.Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Imke Kadlecek.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271