Stagiair op de afdeling marketing, communicatie en sales

Solliciteer direct
Bij: Bindinc Vanaf: september 2018 Duur: Minder dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage (op basis van 36 uur per week) Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Elke dag met plezier naar je stage gaan. Werken in een marketing- en communicatieteam met leuke collega’s? Profiteren van flexibele werktijden, lekkere koffie en vers fruit?

Bindinc. biedt je deze kans want wij hebben een stage beschikbaar op de afdeling marketing, communicatie en sales. Deze afdeling richt zich op de zakelijke markt, met name op adverteerders van onze titels.

Bindinc. is uitgeverij van de televisiegidsen voor de AVROTROS en KRO-NCRV. Op ons kantoor worden de televisiegidsen Avrobode, KRO Magazine, Televizier, NCRV-gids, TVFilm en Mikrogids gemaakt en vermarkt. Daarnaast leveren wij entertainment-metadata en epg-data voor aanbieders van lineaire tv, waaronder on demand. Tevens hebben we nog een afdeling die gespecialiseerd is in relatiemedia voor goede doelen, stichtingen en verenigingen en houden wij ons bezig met lean-development en innovatie. Voor meer informatie, kijk ook op www.bindinc.nl.

Wat ga je doen?

We zoeken een stagiair die echt meewerkt op de afdeling en zo het team kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Je werkzaamheden zullen met name zijn het onderhouden van de verschillende b2b-websites, zorgen dat hier goede SEO-teksten op staan, nieuwsbrieven opmaken en versturen, meewerken aan zakelijke relatie-evenementen zoals het Televizier- Ring Gala of een kookworkshop voor adverteerders en het maken van infographics voor de afdelingen. Het is een echte meewerkstages waarbij je leert door te doen!

Wat bieden wij?

Een zeer leerzame stage bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Meekijken- en werken op de afdeling marketing, communicatie en sales, maar ook kennismaken met één van de grootste uitgeverijen van Nederland. Goede koffie, vers fruit, borrels en sportmogelijkheden. Ons bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich in Hilversum.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO of WO- opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde, communicatie, commerciële economie of media. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling).
  • Creatief en leergierig. 
  • Bekend met de laatste online ontwikkelingen waaronder social media. 
  • Je kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen. 
  • Initiatiefrijk en bereid de handen uit de mouwen te steken en zo echt onderdeel te worden van de afdeling. 
  • Beschikbaar voor de duur van minimaal 10 weken.

Wie zijn wij?

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Solliciteren bij

Stephanie Verwijs, Teamleider Marketing, Communicatie en Sales b2b Stuur ons nu jouw CV en motivatiebrief en overtuig ons waarom we jou zouden moeten uitnodigen voor een gesprek!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271