Stagiair online marketing met kennis van photoshop

Solliciteer direct
Bij: Stage Entertainment Nederland Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- (MBO/HBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan in de commerciële showbizz? Dan zoeken we jou als toevoeging aan het Online Marketing team.

Spreekt de trend van datagedreven, relevant en persoonlijk online communiceren je aan? Dan zoeken we jou om de bezoekers om te zetten naar boekers en uiteindelijk aan ons te binden als fans.

Wil je hier ook meer van leren? Lees dan snel verder wat er van jou als stagiair(e) verwacht wordt…

Wat ga je doen?

Stage Entertainment Nederland is per augustus/september 2018 op zoek naar een:

              Stagiair Online Marketing met kennis van Photoshop

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan in de commerciële showbizz? Dan zoeken we jou als toevoeging aan het Online Marketing team.

Online Marketing is een onderdeel van de commerciële afdeling van Stage Entertainment met 30 enthousiaste marketing & sales collega’s. Online Marketing valt samen met CRM onder de Manager Online & CRM. Binnen Online Marketing heb je 2 directe collega’s. We zoeken 2 stagiair(e)s dus mocht je iemand kennen, vertel het vooral door!

Wat doet de Online Marketing afdeling binnen Stage Entertainment eigenlijk? Tegenwoordig is iedereen online en dat is waar we onze (toekomstige) klanten willen bereiken. Denk aan de hele online customer journey: van de social media timeline tot en met de landing op de website. We bereiken de bezoekers niet alleen via social media maar ook spelen grote online campagnes, SEA en SEO hier een belangrijke rol. En wat dacht je van de influencers die je dagelijks volgt? Hier proberen we ook leuke samenwerkingen mee op te zetten. En de website van Stage Entertainment is essentieel, want daar proberen we met creatieve content de bezoekers te inspireren om kaarten voor onze shows te kopen. Google Analytics is je grote vriend om te beoordelen of het succesvol is geweest.


Spreekt de trend van datagedreven, relevant en persoonlijk online communiceren je aan? Dan zoeken we jou om de bezoekers om te zetten naar boekers en uiteindelijk aan ons te binden als fans.

Wil je hier ook meer van leren? Lees dan snel verder wat er van jou als stagiair verwacht wordt…


Wat doe je als stagiair Online Marketing?

Je design skills in Photoshop zetten we graag in om content voor de website, mobile en social media zo inspirerend mogelijk te maken, dmv statische visuals of eenvoudige video’s.

We maken graag gebruik van jouw frisse blik om de website en social media content te verbeteren. Laat hier dus je creatieve brein op los.

We kunnen veel A/B testen en helpen je graag dit op te zetten om jouw ideeën te testen.

Als fervent social media gebruiker heb je vast ideeën hoe we daar meer uit kunnen halen.

Je denkt actief mee over conversie optimalisatie verbeteringen zodat we van de vele bezoekers meer boekers kunnen maken.

Je neemt de tijd om, eventueel samen met de online marketeers, in Google Analytics te duiken zodat we hier conclusies uit kunnen halen en omzetten naar actiepunten.

Je ondersteunt de online marketeers bij de online campagnes.

Je werkt nauw samen met PR en marketing om de campagnes online en op social media goed door te vertalen.

Als je kennis hebt van SEO dan maken we daar graag gebruik van.

Dit betreft een meewerkstage, geen snuffel of afstudeerstage.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf waar je veel leert over de commerciële showbusiness. 

Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. De standplaats van de stage is het hoofdkantoor van Stage Entertainment in Amsterdam. Tevens ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat verwachten wij van een stagiair Online Marketing?

  • Je volgt een relevante opleiding op HBO niveau, gericht op online marketing/digitale media en/of design
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent leergierig, enthousiast, creatief, flexibel en snel;
  • Je hebt kennis van Photoshop;
  • Kennis van andere Adobe programma’s voor de creatie van content, zoals After Effects is een pré;
  • Basiskennis van HTML en CSS is een pré;
  • Je kunt werken onder hoge tijdsdruk;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent fulltime beschikbaar voor ten minste 5 maanden.

Wie zijn wij?

Geen dag is hetzelfde in onze dynamische werkomgeving. Bij Stage Entertainment heerst een informele en inspirerende bedrijfscultuur, dit is terug te zien bij de diverse bedrijfsonderdelen. Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment. Stage Entertainment is één van de grootste internationale live entertainment ondernemingen in Europa. Het bedrijf bestaat verder uit Stage Entertainment Theaterarrangementen, het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater. Stage Entertainment heeft één doel voor ogen – live entertainment verzorgen voor een zo breed mogelijk publiek. Om dit zo goed mogelijk te produceren zijn wij sterk afhankelijk van de kwaliteit van onze medewerkers. Door de diverse bedrijfsonderdelen zijn er veel verschillende disciplines; van een medewerker techniek tot een accountmanager, van een financieel directeur tot een receptioniste. Welke functie je ook vervult, de volgende kernwaarden zijn voor al onze medewerkers van toepassing: flexibiliteit, passie, verantwoordelijkheid en ambitie.

Solliciteren bij

Sandra van der Maarl.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271