Stagiair online marketing bij 'NTR Marketing & Communicatie'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij aan het eind van je stage kunnen zeggen dat je medeverantwoordelijk was voor het online succes van programma's als DREAM SCHOOL, Klikbeet en ons wetenschapsprogramma De Kennis van Nu? Dat je de leukste fragmenten uit nieuwe én oude programma’s van de NTR hebt kunnen spotten? En dat je hebt meegewerkt aan het opzetten en uitvoeren van online campagnes?

Dan wil je stagelopen bij ons, het social contentteam van de NTR.

Wat ga je doen?

Het social contentteam van de NTR is verantwoordelijk voor de online promotie van NTR-programma’s.

We opereren op het snijvlak tussen redactie, communicatie en marketing.Als onderdeel van ons team maak je social posts voor onze kanalen. Je denkt na over wie je doelgroep is, wat zij leuk vinden en waar je ze kunt bereiken. De resultaten analyseer je en op basis daarvan adviseer je over verbeterpunten. Je maakt gebruik van Adobe Premiere, Photoshop en social monitoringssystemen.

Wat bieden wij?

Als volwaardig onderdeel van het social contentteam van de NTR krijg je de kans én verantwoordelijkheid zelf content te bedenken en creëren. Je denkt mee over de contentstrategie van programma’s en leert over online advertising en campagnes. 

Het social contentteam is onderdeel van de afdeling Marketing en Communicatie. Daardoor kom je in aanraking met alle onderdelen van het vak.Een dagje meelopen tijdens een draaidag? Geen probleem! Er is volop mogelijkheid om te ontdekken wat jouw interesse heeft en waar je sterk in bent! En, last but not least, je leert veel leuke mediaprofessionals kennen en bouwt een netwerk op voor na je studie.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een media-, communicatie-, of marketingstudie op HBO- of WO-niveau
  • Je bent creatief, niet op je mondje gevallen en neemt initiatief
  • Je bent zelf actief op social media en hebt gevoel voor wat wel en niet werkt
  • Je schrijft aantoonbaar goed, vlot en in correct Nederlands
  • Je vindt het leuk om te schrijven, zowel korte als lange teksten
  • Je kunt video’s editen, of wilt dit leren• Je kunt of wilt leren werken met Photoshop
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken met anderen

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Ilona van de Grift

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280