Stagiair online campagnes bij 'NPO'

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Werken bij het leukste mediabedrijf van Nederland? Grijp nu je kans! Het mediateam van de NPO ondersteunt in een snel veranderend medialandschap de NPO merken (o.a. NPO1, 3FM en FunX) bij het vaststellen van de juiste mediastrategie. Ook zorgen we, samen met het mediabureau, voor de planning, livegang, optimalisatie en evaluatie van al onze campagnes.

Wat ga je doen?

Elk jaar in september start het televisieseizoen. Dat is bij NPO een hectische periode, waarin we voorbereidingen treffen voor een groot aantal campagnes, voor o.a. Serious Request en de Top 2000.

Het mediateam is verantwoordelijk voor de juiste timing en mediamix van onze campagnes. Samen stellen we vast welke kanalen en platforms geschikt zijn voor die campagnes om het juiste publiek te bereiken. En die keuzes zijn in belangrijke mate bepalend voor het uiteindelijke communicatie-effect!

Wat bieden wij?

Gedurende een periode van vijf tot zes maanden kun je veel leren in een klein team in een unieke omgeving. Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen en in de praktijk te ontdekken of campagneplanning je ding is.

Je werkt mee aan campagnes, maakt mediaplannen en tegelijkertijd kun je mooi even proeven aan het leven op het Mediapark.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij ambitieus en leergierig en wil je graag meer leren over het inrichten van (digitale) campagnes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Omdat we veel te maken hebben met onderzoeks- en campagneresultaten, is het belangrijk dat je inzichten kunt halen uit cijfers. Je bent analytisch sterk, stelt kritische vragen en werkt en denkt graag mee over effectieve campagnes voor onze prachtige mediamerken.

Wie zijn wij?

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Solliciteren bij

Ester de Lau, Media Manager. Graag ontvangen we je CV en motivatie. Bij vragen kun je bellen: 0615122886

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280