Stagiair Music Planner bij het muziekvideoplatform! (per direct)

Solliciteer direct
Bij: XITE Vanaf: juni 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Dus jij hebt besloten dat je in muziek en media wilt werken? Kent je liefde voor muziek geen grenzen? Ben je nieuwsgierig en optimistisch, maar bovenal ambitieus en een harde werker?

Dan hebben wij een te gekke stage voor je bij XITE. Wij zijn het enige tv-kanaal dat echt om muziek draait en zich focust op de doelgroep millennials, met als hoofddoelgroep jongeren tussen de 18 en 24 jaar. We willen artiesten en jongeren een platform geven en onze kijkers de kans bieden om dagelijks onder te duiken in muziek.

Het music team van XITE is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en out-of-the-box denkende muziekplanners per direct en per september 2019.

Wat ga je doen?

  • Het programmeren van muziekvideo's op de Belgische, Duitse of Nederlandse XITE-zender, affiniteit met een van deze landen is hierbij een pré, maar zeker geen vereiste!
  • Het mede-ontwikkelen van de XITE-muziekstrategie
  • Het spotten en analyseren van de inhoud en kwaliteit van videoclips
  • Het onderhouden van de Electronic Program Grids
  • Het assisteren bij het cureren van muziekvideo’s voor verschillende tv-programma’s

Wat bieden wij?

Bij XITE krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een jong en snel groeiend (internationaal) bedrijf. We hebben een uitdagende werkomgeving gecreëerd waar professionaliteit, initiatief en creativiteit kernwoorden zijn. XITE heeft een unieke combinatie van muziek, televisie en nieuwe technologieën. Wij bieden een minimale stageperiode van 5 a 6 maanden met uiteraard een stagevergoeding.

And last but not least: elke dag wordt er een heerlijke verse lunch bereidt door onze chefs en wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!

Herken jij jezelf in dit profiel?

We willen je niet in een hokje stoppen, maar je voldoet ongeveer aan het volgende profiel:

  • Je bent gepassioneerd over muziek en gek op lijstjes
  • Je volgt een relevante HBO/WO-studie
  • Je bent nieuwsgierig naar de werkwijze van een muziekzender en brand
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal in woord én geschrift
  • Je bent leergierig en wilt graag leren werken met professionele muzieksamenstelling-software (Powergold) en broadcasting-software (ToolsOnAir, Veset)

Wie zijn wij?

XITE’s missie is om de beste muziekvideo ervaring ter wereld aan de consument te bieden. Het Nederlandse muziekvideoplatform bereikt inmiddels miljoenen huishoudens in Europa, Noord Amerika en het Midden-Oosten. XITE verbeterde de muziekvideo ervaring met het lanceren van een interactieve service, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal kunnen bouwen. Bovendien verbindt XITE diverse merken aan muziek en (pop)cultuur om Young Adults te bereiken. De in-house productieafdeling is gespecialiseerd is het maken van deze branded en original content.

Solliciteren bij

Gio Hansen. Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan snel! 

Er zijn verschillende periodes dat we stagiaires nodig hebben. Stuur dus gerust je motivatie en CV! Op deze manier kunnen we kijken wat het beste bij je past.  

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280