Stagiair Music Planner

Solliciteer direct
Bij: XITE networks Vanaf: juli 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Dus jij hebt besloten dat je in muziek en media wilt werken? Kent je liefde voor muziek geen grenzen? Ben je nieuwsgierig en optimistisch, maar bovenal ambitieus en een harde werker?

Dan hebben wij een te gekke stage voor je bij XITE. Wij zijn het enige tv-kanaal dat echt om muziek draait en zich focust op de doelgroep millennials, met als hoofddoelgroep jongeren tussen de 18 en 24 jaar. We willen artiesten en jongeren een platform geven en onze kijkers de kans bieden om dagelijks onder te duiken in muziek.

Het music team van XITE is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en out-of-the-box denkende muziekplanners per juli en per september 2018.

Wat ga je doen?

  • Het programmeren van muziekvideo's op de Belgische óf Duitse XITE-zender, affiniteit met een van deze landen is hierbij een pré, maar zeker geen vereiste!
  • Het mede-ontwikkelen van de XITE-muziekstrategie
  • Het spotten en analyseren van de inhoud en kwaliteit van videoclips
  • Het onderhouden van de Electronic Program Grids
  • Het assisteren bij de productie en redactie van diverse tv-programma’s

Wat bieden wij?

Bij XITE krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een jong en snel groeiend (internationaal) bedrijf. We hebben een uitdagende werkomgeving gecreëerd waar professionaliteit, initiatief en creativiteit kernwoorden zijn. XITE heeft een unieke combinatie van muziek, televisie en nieuwe technologieën. Wij bieden een minimale stageperiode van 5 a 6 maanden met uiteraard een stagevergoeding. And last but not least: elke dag wordt er een heerlijke verse lunch bereidt door onze chefs en wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!

Herken jij jezelf in dit profiel?

We willen je niet in een hokje stoppen, maar je voldoet ongeveer aan het volgende profiel:

  • Je bent gepassioneerd over muziek en gek op lijstjes
  • Je volgt een relevante HBO/WO-studie
  • Je bent nieuwsgierig naar de werkwijze van een muziekzender en brand
  • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal in woord én geschrift
  • Je bent leergierig en wilt graag leren werken met professionele muzieksamenstelling-software (Powergold) en broadcasting-software (ToolsOnAir)

Wie zijn wij?

XITE is dé muziektelevisiezender voor jongeren en zendt 24/7 de populairste muziekvideo’s in Nederland, België en Duitsland uit. Like of skip de muziekvideo’s op XITE met de ‘Personalised Music Television’ applicatie en creëer je eigen muziekzender. De app is nu beschikbaar voor consumenten van Ziggo in Nederland en Unitymedia in Duitsland. Binnenkort vind je de app in alle zenderpakketten. Daarnaast organiseert XITE de XITE Awards, waarbij zowel nationale als internationale artiesten worden bekroond voor hun werk. Ook heeft XITE een in-house productieafdeling, waaronder televisieprogramma’s, commercials, promo’s en videoclips worden geregisseerd en geproduceerd.

Solliciteren bij

Annemarieke Heijsman. Lijkt dit je wat en kan je bovenstaande vereisten afvinken? Solliciteer dan snel! 

Er zijn verschillende periodes dat we stagiaires nodig hebben. Stuur dus gerust je motivatie en CV! Op deze manier kunnen we kijken wat het beste bij je past.  

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271