Stagiair marktonderzoeker

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: september 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Dit is een hele leuke, leerzame stage in het hart van het mediabedrijf KRO-NCRV. Wat is de succesfactor van een tv programma? Wat zijn de motieven voor websitebezoek? Wat is de beste Facebookpagina? Allemaal vragen die jij straks kunt beantwoorden.

Wat ga je doen?

Alle facetten van het onderzoekswerk komen voorbij: briefingsgesprekken doen, opstellen van vragenlijsten, online enquêtes uitvoeren, analyseren van data, presenteren van resultaten.

Onze onderzoeksprojecten hebben natuurlijk allemaal te maken met wat we bij KRO-NCRV doen: het maken van content, organiseren van evenementen, communiceren met consumenten, etc.

Wat bieden wij?

We bieden je een prima stagevergoeding, goed begeleiding en een inspirerende werkomgeving!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent nieuwsgierig, niet bang voor cijfers, geïnteresseerd in media, mediagedrag, communicatie en marketing. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en vervolgens goed en zorgvuldig op te schrijven wat je conclusies en aanbevelingen zijn.

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Petra Moonen, Marktonderzoeker van KRO-NCRV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280