Stagiair marktonderzoeker

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: oktober 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Dit is een hele leuke, leerzame stage in het hart van het mediabedrijf KRO-NCRV. Je loopt mee met de marktonderzoekers en je verzamelt en analyseert informatie over kijkgedrag, websitebezoek, social mediagedrag van Nederlanders. Je onderzoekt de mening van KRO en NCRV leden en helpt mee met imago onderzoek.

Wat ga je doen?

Doen van onderzoek op allerlei manieren: briefingsgesprekken doen, opstellen van vragenlijsten, online enquêtes uitvoeren, analyseren van data, presenteren van resultaten. Allerlei onderwerpen komen aan bod: programma's, merkimago, communicatie en marketing, leden.

Wat bieden wij?

We bieden je een prima stagevergoeding, goed begeleiding en een inspirerende werkomgeving!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent nieuwsgierig, niet bang voor cijfers, en geïnteresseerd in media, mediagedrag, communicatie en marketing. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en vervolgens goed en zorgvuldig op te schrijven wat je conclusies zijn.

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Petra Moonen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271