Stagiair marketingcommunicatie

Solliciteer direct
Bij: Stichting de Schoolschrijver Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 24 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto per maand Afstudeeropdracht: Mogelijk

De Schoolschrijver is op zoek naar een stagiair marketingcommunicatie voor de periode februari t/m juni 2020 (minimaal 3 dagen per week).

Wat ga je doen?

Je draait mee in het marketingcommunicatieteam, krijgt ruimte om je creativiteit te uiten en verantwoordelijkheid te nemen. Je duikt in ons netwerk en onze markt.

Ook denk je mee over de strategie van onze sociale media-kanalen en website en bedenkt en creëert hier content voor, zoals: visuals, artikelen, foto’s, interviews en filmpjes.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en plezierige werkkring met een informele werksfeer, waar je veel kunt leren. Je draait mee in een klein, gedreven team van professionals. Je komt met alle facetten van onze organisatie in aanraking en je krijgt de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan onze activiteiten. Het accent zal deze stage liggen op de marketingcommunicatie van ons nieuwe aanbod. Ons kantoor bevindt zich aan het WG-Plein, nabij het centrum van Amsterdam.

Het betreft nadrukkelijk geen onderzoeksstage, maar een praktijkstage. Wil je onderzoek doen bij De Schoolschrijver, informeer dan naar de mogelijkheden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je studeert op WO- of op HBO-niveau;
  • Je hebt affiniteit met (cultuur)educatie, primair onderwijs, kinder- en jeugdliteratuur;
  • Je bent leergierig, ambitieus en gewend de handen uit de mouwen te steken;
  • Je bent enthousiast en flexibel en vindt het leuk dingen zelfstandig en proactief op te pakken;
  • Je kunt foutloze, pakkende teksten schrijven, afgestemd op de doelgroep;
  • Je wilt helpen met ontwikkelen en uitvoeren van marketingcommunicatie-activiteiten.

De stagevergoeding bedraagt € 450,- per maand voor 40 uur per week. Als je minder stage loopt, ontvang je uiteraard een stagevergoeding naar rato. Afhankelijk van je woonplaats kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen.

Wie zijn wij?

De Schoolschrijver is een organisatie die als missie heeft om kinderen taalsterk te maken, opdat ze volwaardig aan de samenleving kunnen deelnemen. De Schoolschrijver zet daarbij de allerbeste kinderboekenauteurs (denk aan: Janneke Schotveld, Lydia Rood, Jozua Douglages en Manon Sikkel) in om leerlingen op basisscholen klaar te maken voor de toekomst. De Schoolschrijvers delen hun liefde voor verhalen schrijven en de magie van taal. Ze maken van taallessen een spannend avontuur.

Kijk op onze site (www.deschoolschrijver.nl) voor een goede indruk van wat wij doen en waar wij voor staan.

Solliciteren bij

Martijn Kramer. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Martijn Kramer (020-8463069).

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280