Stagiair marketing voor BNNVARA!

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

BNNVARA maakt programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNNVARA-content het web op.In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van BNNVARA-leden.

Wat ga je doen?

Ondersteunen van de Marketeers van BNNVARA. Hiervoor zet je onder andere ledenacties en winacties op en krijg je de kans om mee te werken aan 360graden-marketingcampagnes. Ook produceer je content voor mailings en overige marketinguitingen.Daarnaast ben je bezig met inkoop, logistiek en voorraadbeheer van merchandise en merkdragers en ondersteun je bij BNNVARA events.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en leerzame stageplaats binnen een informele organisatie Dit is een fulltime stage waarbij geen werktijd is ingeruimd voor een (afstudeer)onderzoek.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO- of WO- opleiding (voorkeur richting Communicatie of Marketing)
  • Je bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken
  • Je bent sociaal vaardig, accuraat en werkt gestructureerdJe bent goed in het schrijven van wervende, foutloze en effectieve teksten
  • Je hebt affiniteit met de onze merken en snapt waarom leden en abonnees belangrijk zijn
  • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines
  • Je bent beschikbaar van mei t/m augustus

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Lisanne Goenee

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241