Stagiair marketing research

Solliciteer direct
Bij: M2Media & More Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 400,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ter versterking van het insights team zijn we op zoek naar een stagiair. Een fantastische plek waar je je leert ontwikkelen en onderdeel wordt van een leuk team!

Over 5 maanden:Heb je geleerd welke ontwikkelingen een kans of bedreiging zijn in de markt van onze adverteerders.En wat voor hen een slimme strategische zet kan zijn om zich te kunnen onderscheiden.

Daarnaast heb je onderzoeksvaardigheden ontwikkeld en geleerd hoe je moet werken met alle relevante mediatools.Ook leer je beter begrijpen hoe het Nederlandse medialandschap in elkaar zit.En wie weet presenteer je over een paar jaar een winnende case tijdens de Effie’s of de AMMA’s.

Wat ga je doen?

Als stagiair marketing research krijg je de kans om je eerste stappen te zetten in de wereld van media en reclame en te leren van professionals op het gebied van AV, marketing & digital.

Tijdens je stagedagen ga je bijvoorbeeld onze strategen en media directors ondersteunen door het maken van scherpe concurrentieanalyses voor onze klanten en gebruik je al je onderzoek skills om interessante doelgroepinformatie boven water te krijgen.

Daarnaast duik je onze mediatools in, ga je de straat op of doe je deskresearch op zoek naar dát inzicht wat ons verder helpt.Ook denk en werk je mee aan strategische plannen en creaties voor klanten: van herpositionering tot radiocommercial, van abri tot digital campagne.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zijn heel blij met jou als je:

  • Kritische vragen stelt & analytisch sterk bent
  • Houdt van onderzoek
  • Oog hebt voor nieuwe adverteerders of trends
  • Vernieuwende ideeën hebt en je mening durft te geven
  • Op zoek bent naar een afstudeerplek en je universitaire- of HBO studie (bijv. communicatiewetenschap of psychologie) aan het afronden bent.

Wie zijn wij?

M2Media is een jonge en dynamische organisatie waar circa 30 gedreven collega’s werken die allemaal graag dat stapje extra zetten. Onze klanten waarderen dat elk jaar met een hoge beoordeling van onze dienstverlening. En dat maakt het zo leuk bij M2Media: de mensen bepalen het succes! Hier heeft iedereen de vrijheid zichzelf verder te ontwikkelen. De werkvloer is ‘open’ waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. We zijn gevestigd in Hilversum, de mediastad van Nederland. Onze buren zijn Talparadio, Kleertjes.com en Sonos.

Solliciteren bij

Mariska van de Riet. Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu! Voor eventuele vragen, kun je bij Edwina terecht.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271