Stagiair Marketing Insights

Solliciteer direct
Bij: BrandDeli Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Deze stage biedt je de mogelijkheid om je op verschillende gebieden te ontwikkelen: research, marketing en sales komen allemaal aan bod. Je komt met alle verschillende afdelingen binnen BrandDeli in contact en krijgt inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf. Kortom, een super interessante meeloopstage om van alles over de mediawereld te weten te komen!

Wat ga je doen?

Als stagiair Marketing Insights Analyst kom je te werken in het Marketing Insights team van BrandDeli. Je ondersteunt onze accountmanagers en het management met inzichten en rapportages over onze tv-zenders en online platforms. Je houdt de ontwikkelingen in het medialandschap goed in de gaten, houdt accountmanagers op de hoogte van de performance van onze zenders en platforms en evalueert reclamecampagnes van onze adverteerders in mooie presentaties.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkplek op ons kantoor in Amsterdam-Noord, compleet met een bibliotheek, open haard, open werkplekken en een gezamenlijke lunch. Een ongekend goede werksfeer, met onze Deli’s Chef die elke dag de heerlijkste verse lunches maakt, borrels en legendarische feesten, de leukste teamuitjes en nog wel het belangrijkste: ondernemende en betrokken collega’s.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Analytisch, nauwkeurig en geïnteresseerd in marketing, media en (kijk)cijfers
  • Een positieve, flexibele, pro-actieve en enthousiaste instelling en een echte teamspeler
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur goed overweg kunnen met Excel & PowerPoint
  • Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair in een van de volgende richtingen: economie, media, marketing of communicatie (minimaal HBO-niveau)

Wie zijn wij?

Werken bij BrandDeli betekent werken bij een mediabedrijf in Amsterdam voor veel van de leukste mediamerken van Nederland: 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Disney Channel, Disney XD, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike en TLC. Daarnaast representeert BrandDeli ook Twitter en de online (video)platforms Momio en MyChannels. BrandDeli is verantwoordelijk voor de verkoop van zowel Spot als Online en Brand Partnerships.

Solliciteren bij

Alwin Keizer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241